Eksklusiv event på Restaurant Nordatlanten

cykelnerven - 1 (1)

 

Cykelnerven er et arrangement, hvis formål er at skaffe opmærksom om Scleroseforeningen og samle penge ind til forskning i sclerose.

Jeg cykler med Cykelnerven 2016 i Alperne omkring Mont Blanc d. 15 juni. Det giver mening for mig, fordi jeg selv har sclerose og fordi jeg får det bedre af at træne hårdt.

På Fyn er vi 50 cykelryttere, der træner til at kunne gennemføre de skrappe stigninger på de sidste, afgørende etaper på årets Tour de France omkring Mont Blanc. Mere end 250 ryttere deltager fra hele landet.

Og vi skaffer midler til Scleroseforeningen. Metoden går bl.a ud på at finde sponsorer til arrangementer, som vi stabler på benene med vores arbejdskraft. I løbet af foråret afvikler vi golf-turnering, koncert med Blues Brothers, foredrag med Joan Ørting og flere endnu.

 

Det førstkommende arrangement, Eksklusiv Støtteevent, foregår i Restaurant Nordatlanten.

Restauranten giver maden, Rikke Hedehus holder foredrag om at komme helskindet gennem tilværelsen og forærer sin bog væk, og Anders Gjellerup Kock underholder med historier fra sit teaterarbejde. Alt sammen uden at få betaling for det.

Når det lykkes at sælge denne oplevelse går hele salgsbeløbet til Scleroseforeningen.

Få en god oplevelse med mad, foredrag og underholdning. Og støt samtidig et godt formål. Det er jo hos vores nabo lige på den anden side af vandet, så han bliver også glad.

Billetter købes på billetten.dk.

Læs mere på Facebook

Jørgen Carstensen
Stævnen, 4. 4


af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *