Cykeloprydning – Stævnen!!!!

Cykelgruppen (Jørgen) har gennemgået Stævnens cykelparkering udendørs ved trappen og i cykelkælderen og har fundet flere inaktive og muligvis herreløse cykler. Det vil vi gerne have ryddet op i for at skabe plads til de aktive cykler.

For at finde frem til de rette ejerskaber beder vi beboerne i Stævnen om at fastgøre en af de vedlagte strips omkring sadelpinden på alle husstandens cykler senest den 20.11. 2015. De udleverede strips er nummererede og identificerer cyklerne.

Flere strips kan fås ved henvendelse til Jørgen: joivrig@gmail.com. Overskydende strips afleveres i Jørgens postkasse, Stævnen 4.4 inden 20.11

Efter sidste frist vil cykler uden en ny, gul strip blive fjernet og efter 3 måneder blive hentet af Hittegodskontoret.

Da der er pladsproblemer i cykelkælderen, vil vi tilbyde at montere cykelophæng til interesserede beboere. Cykler, der sjældent eller aldrig bruges, kan også sættes i parkeringskælderen under Broen eller i privat lagerhotel.

Venlig hilsen

Jørgen Carstensen, 4.4
Bestyrelsen


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “Cykeloprydning – Stævnen!!!!”

  1. Helle Avatar
    Helle

    Hej Jørgen
    Tak for svar, det var beroligende, for frygtede at det var cykelstativer som på Århus banegård.

  2. Jørgen Carstensen Avatar
    Jørgen Carstensen

    Cykelophæng er tænkt til cykler der sjældent bruges, så det skulle ikke genere dig
    /Jørgen

  3. Helle Avatar
    Helle

    Ang cykelophæng vil jeg være meget ked af da det INGEN LYDISOLERING er i cykelkælderen , da jeg har lejligheden lige ovenover, så jeg høre hver gang dørene smækker og folk stiller op af væg, snakker etc dernede, så at der skal være metal mod metal eller hvad der er tænkt vil være endnu en støjgene 24-7.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *