Broens cykelparkeringsrum

Broens cykelparkeringsrum er blevet aflåst. Vi håber, at dette kan sætte en stopper for yderligere tyverier fra rummet.

Nu er der kun adgang til rummet gennem dør i Broens østlige facade. Dørlåsen åbnes ved brug af den chip, der også bruges til hoveddørene i Broen.

Bestyrelsen for A/F Broen

/Erik Nielsen, 8, 7. tv.

 


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

4 svar til “Broens cykelparkeringsrum”

  1. Erik Nielsen Avatar

    Hej Britta.

    Ja, der er også andre, der har gjort opmærksom på det samme problem. Så vi vil prøver at finde en måde at løse problemet på.

    Med venlig hilsen
    Erik Nielsen, 8, 7. tv.

  2. Britta Persson Avatar

    Hej Erik
    Jeg kan kun bakke op om at døren er alt for tung når man samtidig skal have bakset sin cykel ind. For mit vedkommende må jeg bruge min taske som dørstopper mens jeg trækker min cykel ind. Der må være en fornuftig løsning der tilgodeser alle, kan man ikke have en eller anden form for dørstopper som kan holde døren hvorefter man stille og roligt kan lukke døren uden at lade den smække i.
    Mvh Britta Persson

  3. Carsten Hammer Avatar
    Carsten Hammer

    Hej Erik
    Det ser rigtig godt ud med den nye dør og det skal nok blive en succes. Døren er temmelig tung når den skal åbnes. Måske det er muligt at justere pumpen, så den bliver lettere at åbne?

    1. Erik Nielsen Avatar
      Erik Nielsen

      Hej Carsten.

      Ja, såvel fjederkraft som dæmpning i dørpumpen kan justeres.

      En stor fjederkraft bevirker, at døren er tung at åbne. Omvendt bevirker en lille fjederkraft, at dørpumpen har vanskeligt ved at lukke en åbenstående dør, hvis døren påvirkes af blæst fra syd.

      En stor dæmpning bevirker, at døren er træg at åbne. Omvendt bevirker en lille dæmpning, at dørstoppet påvirkes kraftigt, når døren åbnes, og døren smækker hårdt i, når den lukker. En lille dæmpning kan derfor medføre beskadigelser og støjgener.

      Odense Låseservice har afprøvet to forskellige typer dørpumper på vores dør og arbejdet meget med at finde den optimale indstilling. Vi er helt opmærksomme på problemet og regner også med at skulle justere dørpumpen, når den er slidt lidt til. Du skal dog ikke forvente, at døren bliver en “letvægtsdør”.

      Med venlig hilsen
      Erik Nielsen, 8, 7. tv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *