“Ridser i lakken”

 

Vi har en udfordring i Stævnen, som har lidt med den romantiske musikvideo af John Legend at gøre. Det handler dog ikke om Ung Kærlighed, men måske om Ung Kedsomhed? Jeg gætter kun, for jeg ved det ikke, men det ville være dejligt at få opklaret. Helst uden overvågning.

1

Det er tilsyneladende en fan af John L, som også godt kan lide MGP, og som gerne vil fortælle alle beboere i Stævnen om sin interesse. Når der ind i mellem er ventetid på elevatoren, fordrives kedsomheden desuden med at kradse med nøglen i væggen.

3

Det bliver værre og værre, for når der først er kradset lidt, gør det nok ikke noget at kradse lidt mere?

Men det skal stoppes. Helst ved at nogen påtog sig ansvaret for ødelæggelserne. Måske er det en opgave for forældre som har bedre kendskab til John Legend end jeg har? Og det skal helst gå hurtigt, for sådan en sag kan nemt gå i selvsving og bringe folk helt ud af fatning.

4

 

Jørgen Carstensen, Stævnen, 4.4

Bestyrelsen


Udgivet

i

, , , ,

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til ““Ridser i lakken””

  1. Elena Avatar
    Elena

    Kan nu se der er kradset mere ved elevatoren i kælderen…. Det kan simpelthen ikke være rigtigt – sikke en opførsel… Det må jo ende med overvågning så vores dejlige hus kan forblive dejligt :-(

  2. Elena Avatar
    Elena

    Ja det er meget trist at se hvordan vores dejlige hus bliver behandlet… Jeg håber rette vedkommende tager ansvar for dette snarest ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *