Altaner i Stævnen, nøgler retur!

I den forløbne uge har vi haft besøg af en tømrer, som skulle reparere nedløbsrør, rense/udbedre afløb fra altanerne og et par småting mere. Færdigmeldingen venter vi stadig på og derfor har I ikke fået nøgler retur.

Tømreren havde beregnet at ville være færdig fredag. Vi har kikket på nogle altaner og kan ikke se han har løst den opgave vi bad ham om. Vi har forsøgt at få kontakt til ham uden det er lykkedes. Det får vi nok mandag.

Vores største indsats har været at indsamle nøglerne og holde styr på dem. For en sikkerheds skyld har vi beholdt nøglerne, så tømreren kan komme ind, hvis der stadig er behov for det. Er der beboere, der ikke kan undvære ekstranøglen længere, skal de kontakte mig, Jørgen Carstensen, 4.4 for at få en aftale.

nogler2 009

NB: Når nøglerne leveres retur har jeg udstyret dem med et nøgleskilt, hvor der står hvilken lejlighed den tilhører, f.eks.: L17 4.4, . Det betyder at nøgle nr. L17 tilhører lejlighed nr. 4 på 4. sal

Jeg håber, du vil gemme ektranøglen med vedhæng til en anden gang.  ;-)

/Jørgen, Stævnen 4. 4


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Altaner i Stævnen, nøgler retur!”

  1. Helle Avatar
    Helle

    Er glad for at høre at i ikke har færdigmeldt, for jeg kan stadig tage styrtbad nede på min altan, når det regner, hvilket ikke er særlig sjovt.

  2. Jørgen Carstensen Avatar
    Jørgen Carstensen

    Nøglerne er nu lagt retur i postkasserne.
    Hvis du allerede har fået nøglen, har jeg lagt et nummereret nøgleskilt i postkassen. Det ville være fint hvis du ville hænge det ved din ekstranøgle.

    Vi er endnu ikke færdige med tømreren. Derfor kan der blive behov for at låne nøglerne igen. Desværre lidt mere besværligt end vi havde planlagt, – men det løser sig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *