Afslutningsbrev mangelgennemgang 5 år

Odense, den 31. juli 2014

Til alle ejere i A/F Stævnen og A/F Broen

Vi sender denne information til ejerne af ejerlejligheder i A/F Stævnen og A/F Broen idet arbejderne med at afhjælpe mangler der kan henføres til  5 års mangelgennemgangen nu er ved at være tilendebragt.

En del af de indsigelser som I og vi har indgivet er blevet afvist og mange er blevet udbedret. Dette gælder dels de enkelte ejerlejligheder og dels vores fælles arealer i både A/F Stævnen og A/F Broen.  Der pågår fortsat afhjælpningsarbejder i enkelte lejligheder

Hvis der er nogle ejerlejligheds ejere der fortsat er af den opfattelse at der er mangler som ikke er udbedret som aftalt bedes I kontakte Jeres respektive bestyrelser i A/F Stævnen og A/F Broen hurtigst muligt. I kan via vores hjemmeside www.5000havn.dk/sb se status på Jeres egen lejlighed i dette bilag: Bilag 2. Rapport vedrørende lejlighederne

Hvis vi i bestyrelserne ikke har modtaget nogen mangeltilkendegivelse fra Jer senest den 1. september 2014  tager vi det som udtryk for at alt er bragt i orden og at sagen i forhold til Jeres lejlighed kan lukkes ned.

Hvis der er ejere der har spørgsmål er man velkommen til at kontakte Kresten Mehl eller Erik Nielsen vedrørende A/F Broen og Lars Baagøe Hansen vedrørende A/F Stævnen.

 

Med venlig hilsen

”Mangeludvalget”

v/Erik Nielsen, Kresten Mehl og Lars Baagøe Hansen


Udgivet

i

, , ,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *