Isolationsmateriale er mange ting!

Jammen altså – såvel vi, som håndværkerne fra M.T. Højgård kan stadig blive rystede, ja faktisk chokerede. Der arbejdes seriøst og ihærdigt på afhjælpning af vores permanente problemer fra Bodils familie i stuen. Endnu – er vi stadig kun ved nedbrydningsfasen. Flere og flere ubehageligheder og mangler dukker op.
Og i dag røg pladerne/væggene i køkkenet. Frem i lyset dukkede: en gammel colaflaske, et stykke pizza, en kasse med brugbare søm, klude, tomme fugeflasker, etc. Alt, som lige har ligget på gulvet og på et tidspunkt skulle fjernes! Ude af øje, ude af sind. Jeg håber dælme ikke, at de også finder et par rotter! Så ryger min til tider påtvungne humor!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

5 svar til “Isolationsmateriale er mange ting!”

  1. Flemming S. Nissen Avatar
    Flemming S. Nissen

    Hej
    Vi er igang med at flytte ind i Sejlet, Pb14 1.th. Sidst vi købte nyt hus fik vi en mappe med al oplysning om boligen, brugsanvisninger, maleprodukter, farver, vedligeholdelse mm. Er der nogen der har noget om farver i Sejlet ?? Hører gerne, tak
    mvh
    Flemming

  2. Helle Avatar
    Helle

    Dejligt at høre i ikke har mistet humøret. :-)

  3. Joan Rudbæk Avatar
    Joan Rudbæk

    Status på udbedring af trækproblemer:
    tirsdag den 10.juni lavede M.T. Højgård den 3. blowertest. Alt uændret. Dvs. det arbejde, hvor de siden april har forsøgt at udbedre, har været forgæves. Ny plan: arbejdet er sat på pause sommeren over, så vi kan nyde sommeren og vores ferie, uden håndværkere. Til gengæld vender de tilbage i fuldt omfang fra medio august og river alle vægge ned til loft ( dvs. i 2 plan), tømmer væggene helt ud til yderste lag og starter helt forfra med ny opbygning af vægge, med en anden isoleringsteknik, end den der har været anvendt. De forventer at arbejdet skal tage 6 uger. Afslutningsvis maler de og sliber gulve, idet sidstnævne også skal tages op hist og pist og erstattes med nye – men “gamle” brædder fra byggereriets lagre! Det skal siges til deres ros, at M. T. Højgård har været meget omhyggelige og imødekommende, da først omfanget af vores problem gik op for dem. Det er en foreløbig aftale, at vi håber at kunne blive i lejligheden i de 6 uger, arbejdet skal stå på. Vi har efterhånden nogen erfaring med at “bo” i vores soveværelse :) Hvad angår vores gulv: det er eg, mat lak i udgangspunket. Vi har dog hele tiden haft problemer med det. Jeg erindrer, at nogle beboere efter 1 års gennemgangen fik tilbudt ny lakering af tilsvarende gulv! Hvordan er det blevet? Gode råd til overfladebehandling er meget velkomne! Og- der er ikke fundet yderligere mærkelige ting i væggene. Til gengæld er der sat midlertidige plader i væggene, der hvor gipspladerne er taget ud, og dem har håndværkerne dekoreret med ansigter og smileys. Jeg tænker, det har været i et forsøg på at opmuntre os.
    Joan

  4. Joan Rudbæk Avatar
    Joan Rudbæk

    Vores lejlighed har været behæftet med udtalte træk problemer lige fra start af. I så stort et omfang, at det har været umuligt at bruge den underste stue, når det har været bare lidt blæst udendørs og især om vinteren. Og – vores merforbrug på varme har beløbet sig til 20.000-30.000- EKSTRA om året. Først nu ved 5 års gennemgang og efter at vi selv havde bekostet en blowertest, er M.T.Højgård gået ind i problemet. D har været igang siden april med at forsøge med at lappe rundt omkring- har taget gulvbrædder op, etc. Men intet har hjulpet særligt endnu – der er fundet alvorligt byggesjusk med fejl ved dampmembran, manglende isolering etc. og de er så graverende, at de hele tiden skal “et lag dybere ned/ind”. Så derfor er det nu gipspladerne på ydervæggene der ryger. Hele processen har vist fuldstændig mangel på faglighed og faglig stolthed fra håndværkernes side – samt manglende moral i det hele taget! Sidstnævnte også eksemplificeret ved gårdsdagens fund bag en gipsplade. Vi tror og håber på, at det bliver godt til sidst og at vi kan gå den 6. vinter i møde uden at skulle kæmpe med vind – både udendørs såvel som indendørs. Måske kan vi endda tænde et stearinlys for første gang i 5 år??
    Joan, Broen 8, 7 Th.

  5. Elena Avatar
    Elena

    Det er da rystende læsning :-( – Hvad var problemerne i første omgang?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *