Afslutning af 5 års gennemgang

5aarsgennemgang 001

Mandag og tirsdag i den forløbne uge var afsat til gennemgang af Stævnen og Broen indvendigt og udvendigt. Vi har hyret Rådgivende Ingeniører Henneby Nielsen til at gennemføre kontrol og formidle resultaterne til hovedentreprenøren i byggeriet i 2008, MTH. For at kunne få adgang til de midler, der står som sikkerhed for fejl og mangler, skal rapporten være afleveret inden udløbet af 5 år fra ibrugtagelsen i 2008, altså 1. november 2013.

Rapporten er sendt til de rette modtagere. Det har vores advokat, Jesper Hauschild sørget for. Vi har fået en kopi af rapporten, som du kan se på nedenstående links

Bilag 1, Facader og fællesarealer

Bilag 2, Lejlighederne

-Følgebrev til afrapportering

Vi i bestyrelserne er spændte på reaktionen fra modtagerne af rapporterne. Hvordan forløbet bliver herfra ved vi ikke nøjagtig. Jeg kan personligt godt lide denne formulering i følgebrevet:

Som ansvarlig bygherre og totalentreprenør, er det Deres ansvar i henhold til aftaledokumenterne, at få afhjulpet de konstaterede fejl og/eller mangler i henhold til vedhæftede mangellister.

De bedes inden afhjælpningen foretages, kontakte undertegnede og foreligge Deres tiltag for en godkendelse/drøftelse heraf. 

Og jeg kan efter 5 års arbejde for at få afsluttet mangellisterne ikke lade være med at tænke: “Hvad mon der nu denne gang udskyder eller aflyser udbedringen af manglerne?”
Jeg håber snart vi kommer i mål

/Jørgen, Stævnen 4.4


Udgivet

i

, , ,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *