Kajak-roer?

http://kajak-axel.blogspot.com/search/label/Udstyr?max-results=20
Billedet er hugget fra kajak-axel's blog

Foråret skulle efter kalenderen være på vej, selv om det stadig føles vinterligt at færdes udenfor. Og hvem tænker så på at bevæge sig i en kajak, – i iskoldt vand? Det er helt sikkert fine oplevelser man kan få i kajak om vinteren, – og ikke mindre sjovt, når det bliver bedre vejr og sommer.

Når vi nu har valgt at bo lige ved vandet, kunne det tænkes, at der var interesse for at ro en kajaktur i ‘nærmiljøet’. Det kan gøres ved at man melder sig i en af byens kajakklubber og får adgang til undervisning og lån af udstyr.  Det er en god måde at starte på. Så skal man  møde op i klubben og  ro sin tur derfra.

Det kunne være fristende også at have muligheden for at gå i kælderen, bære kajakken ned på Promenaden og så ro derudaf. Eller hvad tænker du?

Vi er et par stykker, der har kajak. Vi mangler bare en mulighed for at have den liggende her, hvor vi bor. Parkeringslauget har anvist en væg i parkeringskælderen til ophængning. Vi har kontakt til en ‘leverandør’ af ophæng, Vi mangler bare lige den praktiske del med at få det gjort.

Og så skal vi selvfølgelig lige at høre om der skulle være flere interesserede kajakfolk? Kunne du tænke dig at have mulighed for at have en plads i et kajakophæng i kælderen?

Skriv en kommentar.

/Jørgen, Stævnen, 4.4


Udgivet

i

, , ,

af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “Kajak-roer?”

  1. Liselotte Lægteskov Avatar
    Liselotte Lægteskov

    Hej Jørgen!

    Jeg går ikke ind for den “nemme løsning”, altså at ingen får lov, til andet end det der er givet mulighed for i vores vedtægter. For mig handler det ikke om et “for eller imod kajakker”, men netop om, som du så fint beskriver, at åbne for dialog til gavn for det gode naboskab og det levende boligmiljø, netop af respekt for alle. Jeg sætter stor pris på, at mange ytre sig, det kommer fællesskabet tilgode, men hvordan får vi gang i debatten, hvordan når vi ud til alle de gode ideer?

    VH

    Liselotte Lægteskov

  2. Jørgen Carstensen Avatar
    Jørgen Carstensen

    Du har ret, Liselotte. Det er mange interesser vi skal rumme, og det er ikke nemt. Med mindre vi vælger den nemme løsning: ingen får lov, – så er der ingen der bliver forfordelt og ingen bliver sure.
    Hvis vi tør begive os ind i det svære, at turde diskutere og kvalificere forskellige muligheder, ku’ det være til gavn og glæde for alle beboere.

    Jeg foreslår muligheden for plads til kajakker, fordi jeg den første sommer i Promenadebyen var sammen med mange naboer til kajak-intro i Odense Kajakklub. Og mange syntes godt om oplevelsen, og ville gerne udnytte muligheden for at bruge vandet omkring boligerne. Kajakker kunne sætte gang i aktiviteter , og derved være med til at skabe et levende boligmiljø, og gode naboskaber. Derfor vil jeg prioritere plads til kajakker frem for Thulebokse og og transportkasser.

    Jeg har plads til min kajak andet sted, så det er ikke lagerplads jeg har brug for. Men et ophæng i kælderen kunne gøre det lettere at vælge at ro i vandet udenfor vores bolig. Jeg kunne forestille mig at kajakker kunne være ramme om aktiviter for mange – på lidt længere sigt. Lige nu er der åbenbart ikke stor interesse, – men det kunne måske smitte. Det var min ide.

    /Jørgen, Stævnen 4.4

  3. Liselotte Lægteskov Avatar
    Liselotte Lægteskov

    Hej Jørgen.

    Det lyder jo rigtig spændende med de der kajak ophæng…………passer de til alle kajakker? Hvad kommer det til at koste?, jeg går jo ikkke ud fra at det bliver et “fælles” anliggende. Jeg tænker på, om det kræver en vedtægts ændring i vores Parkeringslaug, når vi skal bruge P-kælderen til andet? Jeg ved ligeledes, at mange har Tule bokse og andre transportkasser etc. etc, som så også kunne komme på tale, i forhold til et bekvemt sted, at hænge……….vi skal i så fald “rumme” rigtig mange interesser.

    VH

    Liselotte Lægteskov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *