Cykler og opbevaring

Der er rigtig mange cykler på vores område. Og der kommer markant flere til efterhånden som nye beboere flytter ind. Og det er ved at blive et problem at opbevare alle disse cykler på en praktisk måde.

Som det fremgik af billedet af opslagstavlen i kælderen under Stævnen er der allerede opbakning til at  finde nogle gode løsninger til parkering/opbevaring af cykler.

Oftest er der 2 cykler pr. lejlighed nogen gange flere, så der vil mindst være omkring 100 cykler, der skal parkeres/opbevares.

Jeg skriver ‘parkeres/opbevares’, fordi jeg tror der er en del af cyklerne, som kun sjældent er i brug, mens andre bruges dagligt.

På tavlen foreslås at installere cykelstativer i kælderen. “God ide”. Men måske løser det ikke alene vores problem.

Måske skal vi finde en løsning til cykler, som kun bruges sjældent, og som derfor kunne hænges lidt af vejen (Opbevaring)

En anden løsning til cykler der bruges dagligt, som skal være nem og hurtig ud og ind ( Cykelparkering).

Måske sku’ man kikke sin cykelpark efter og kikke sig selv i øjnene: kommer jeg ud på denne jernhest inden for de nærmeste år? Skal den monstro skrottes? Sku’ jeg hellere købe en ny og så komme i gang med de cykelture sammen med naboerne?

Er der nogen der har erfaringer, ideer og ønsker til løsningerne? Har du en mening? Så er det bare kom frit frem! Giv trygt en kommentar!

/Jørgen, Stævnen, 4. 4


Udgivet

i

, ,

af

Kommentarer

6 svar til “Cykler og opbevaring”

  1. Benjamin Grau Rasmussen Avatar

    Som ny tilflytter, lod jeg min cykel stå parkeret ude foran, idet der var ikke megen plads i cykelkælderen på stævnen og brugte cyklen flere gange dagligt. Det endte desværre ud i at den blev stjålet efterfølgende. Jeg har ikke brugt værkstedet, så kender ikke til stedet.

    Jeg synes dog det lyder som en god ide, hvis det kan skabe mere plads, så er det vel bare at komme igang.

  2. Jørgen Carstensen Avatar
    Jørgen Carstensen

    På den hyggelige arbejdsdag i lørdags var oprydning i cykelkælderen i Stævnen på tale. Sejlet havde afsat ressourcer til at gennemføre en oprydning i ders område, men desværre var det ‘glemt’ som opgave i Stævnen, og der var heller ikke arbejdskraft til at gennemføre opgaven.
    Og dit indlæg, Poul Henning, var desværre også gået i glemmebogen, undskyld for det.
    Men jeg synes vi skal på gang i oprydningen og gennemføre en mærkning som vi gjorde i sidste runde, og evt. se på om det ville løse noget at lave opbevaring i værkstedsrummet.
    Og skulle der være beboere der ville gennemføre projektet ville det da være velkomment
    /Jørgen, Stævnen 4.4

  3. Poul Henning Fløjborg Avatar
    Poul Henning Fløjborg

    Nu er der igen rigtig mange cykler i Stævnens cykelkælder. Og dejligt at mange beboere dagligt bruger cyklen. Det er dog lidt af en udfordring for os, der bruger cyklen dagligt. Vi må tit flytte andres cykler for at komme ind til vores egen. Selvom Henrik Willer Petersens forslag nu er af ældre dato, så synes jeg vi skal tage det op igen: hvor mange og hvor tit bruger vi værkstedet i forhold til, at cykler der meget sjældent bliver brugt, kunne opbevares i værkstedet (der kan vel være 15-20 cykler). Det ville giver mere plads ude i cykelkælderen. Og det kunne måske lade sig gøre både at have værksted og opbevaring af cykler. Vi kunne starte med at fjerne buret og de ubenyttede reoler.

  4. Liselotte Lægteskov Avatar
    Liselotte Lægteskov

    Hvor er det ærgerligt, at den græsplæne som jeg har ventet på i næsten 2 år, nu bliver brugt som parkeringsplads. Jeg kan ikke fortænke folk som ikke bor her, i at parkere der hvor det er bekvemt og ingen kan i øjeblikket se, hvad der er hvad, når sneen dækker det hele og der ingen skiltning er. Jeg kunne dog godt alligevel ønske mig, at “fastliggere” opdrager på deres gæster og så “prikke lidt” til bestyrelsen, så den skiltning, der her på hjemmesiden omtales i januar 2009, snart blev til noget!

    Med venlig hilsen fra en græs elsker!

    Liselotte Lægteskov

  5. Pia Klint Jørgensen Avatar
    Pia Klint Jørgensen

    Kunne det ikke være en idé at opsætte cykelstativer på begge sider af væggene, så pladsen udnyttes optimalt. Når cyklerne stilles på støtteben, hælder de jo til siden og fylder således mere med svingende hjul osv., end de ville gøre hvis de stod lige opstillet.

    Jeg synes ikke det er en god idé at anvende et rum til fællesopbevaring, da ansvaret for oprydning m.m. bliver uklart samt uklart hvad rummet så ellers pludselig rummer af ting og sager, der mangler plads andre steder. Cyklerne hører efter min mening til i cykelkælderen eller for broens vedkommende, til på de pladser der er afsat hertil.

  6. Henrik Willer Petersen Avatar
    Henrik Willer Petersen

    Jeg vil foreslå, at vi anvender rummet, der ligger i forbindelse med cykelkælderen til opbevaring af cykler, der kun sjældent benyttes. Så kan de, der alligevel ikke er så gode til at få brugt cyklen og de der har to cykler placere den ene der. Jeg ved godt at det delvist anvendes til hobbyrum, men jeg synes at problemet med manglende plads til cykler er vigtigere end end et hobbyrum, – når vi nu desværre er nødt til at prioritere. Måske kan der dog med lidt god vilje være begge dele i rummet.

    Samtidig kunne det overvejes at male hvide striber på gulvet i cykelkælderen, som cyklerne skal holde bag ved. Så slipper vi måske for lidt af det kaos, der hersker der. Der er også nogle der er lidt for friske til blot at sætte cyklen lige inden for døren, så andre stort set ikke kan komme forbi…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *