Husorden- indlæg til debat

På generalforsamlingen i A/F Stævnen (se referat) debatterede vi husordenen ud fra det forslag som bestyrelsen fremlagde. Der var en del debat om hvor præcise formuleringerne i husordenen skal være. Trods uenighed blev forslaget vedtaget.
Det var også klart under debatten, at husordenen er underordnet vedtægterne for foreningen. Det kunne derfor give god mening at sammenskrive husorden og vedtægter.

Det har Poul Henning Fløjborg gjort sig nogle tanker om, som han gerne vil debattere inden næste generalforsamling.  Han skriver:

Jeg var fortaler for en mere præcis udgave af vores regler omkring husorden på netop overstået generalforsamling.

Jeg mener, at husorden i endelig form skal være en del af vores vedtægter under §6, således at ændringsforslag kan stilles op til generalforsamlingen og ændringer gennemføres demokratisk jf. vedtægternes §14.

Når vi er ved vedtægterne vil jeg gerne stille et forslag (så er jeg i god tid inden 1. Marts 2011) – vedtægternes §10.4 ændres fra: ”senest 1. Marts” til ”senest 5 hverdage efter modtagelse af indkaldelse til generalforsamling”.

Hilsen Poul Henning Fløjborg, Stævnen, 2. 3

Du kan læse Poul Hennings reviderede forslag til husorden og give dine indlæg til debatten som en kommentar her.


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Husorden- indlæg til debat”

  1. Anne Sofie & Morten Skov Avatar
    Anne Sofie & Morten Skov

    Det er fint med et revideret forslag, men vi er stadig bekymrede over, at dette forslag ikke giver mulighed for at tørre sit tøj udendørs på altanen. Det er synd og skam, hvis man ikke må udnytte sommervejret på den måde.

    Selvfølgelig skal man ikke montere et fast stativ eller snore på altanen, men det må simpelthen være muligt at stille et tørrestativ på altanen, når vasken er færdig, og vejret er til det.

    Vi kan ikke støtte om det reviderede forslag i denne form.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *