Mangelgennemgang 10.november

Alle lejligheder skulle have fået en indkaldelse til  1 årsgennemgangen af lejlighederne. Gennemgangen skal foregå den 10. november, og den foretages på baggrund af mangellister, som vi skal aflevere senest 1. november.

Vi har her på siden givet mulighed for at udveksle erfaringer med mangler i lejlighederne. Det er nu vi skal klage over for dårligt udført arbejde. Vi får ikke en ny chance. Næste mangelgennemgang om 4 år er rettet mod fejl i de store dele i bygningerne, – ikke indretning af vores lejligheder.  Lad os hjælpes ad med at få det hele med. Brug evt. denne side

OHU bad bestyrelserne opfordre til, at mangellisterne afleveres så hurtigt som muligt for at MTH kan planlægge så smidig en afvikling af gennemganen d. 10. november.

 

/Jørgen, Stævnen 4.4


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Mangelgennemgang 10.november”

  1. Jesper Ifversen Avatar
    Jesper Ifversen

    I forbindelse med udskiftning af vores bordplade på køkkenøen her fredag den 13. november oplyste VVS montøren, at vores Aqua Stop på opvaskemaskinen ikke var monteret korrekt. Med en lægmands ord er det et eller andet med, at Aqua Stop skal monteres lodret. I praksis betyder det, at en eventuel læk på vandtilførslen vil få utilsigtede og uoverskuelige konsekvenser. Der var åbenbart sparet på en fitting til 5,-. Dette må klassificeres som en skjult mangel, hvilket MTH skal udbedre på deres regning inden for de første 5 år. Måske er vi ikke de eneste, hvor monteringen er fejlbehæftet.

    Med venlig hilsen
    Jesper Ifversen
    Broen 6, st.

  2. Kirsten Wengler Avatar
    Kirsten Wengler

    Vedr. 1. års gennemgang.

    Jeg har som alle problemer med fugerne, og har observeret at der ikke er fuget bag blandingsbatterierne i brusekabiner og ved badekar.

    Kirsten Wengler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *