Havnefestival

Der er svar fra Odense Havn ,Carsten Aa vedr forespørgsel på Rappelling ned af silo ,samt mulighed for at “udsmykke” den lave røde bygning ud mod Kanalen. Begge er afslået. Bygningen er for dårlig til offentlig adgang. Bygningerne skal stå længere end planlagt grundet den nuværende situation med investorer,så bemaling er uhensigtsmæssig.  Carsten Aa meddeler tillige at der er et projekt med opsætning/dekorering af skibcontainere på Byens Ø. De kan jo flyttes efter behov så dette forslag har nydt fremme. Udenfor vort regi.

MVH     Kresten 8  4TH


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Havnefestival”

  1. kresten mehl Avatar
    kresten mehl

    Det er jeg ikke uenig i. Pt har Henrik heller ikke givet svar vedr ønske om at låne Caféen, trods rykkere. Så det begynder at tørre ud med umiddelbare projekter.Jeg vil komme med en konklusion næste uge når Anne marie Nyborg har givet sit besyv med.

    /Kresten 8.4

  2. admin Avatar
    admin

    Det ser ikke for lovende ud med vores aktiviteter på havnefestivalen. Der skal nok nye ideer og flere aktivister på banen. Måske skulle vi bare benytte lejligheden til at hygge os sammen, evt. med fællesspisning på promenaden eller?

    /Jørgen, Stævnen 4.4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *