Havnefestival

Mødet med Maria Henningsen gik virkeligt godt. Programmet for Havnekulturfestivalen går i trykken primo april så ult marts er dead line for oplysninger til det officielle program.
Hun nævnte et de selv havde forsøgt at lave rappeling i “ungeafdelingen” ovre ved Vitfoss siloen. Det ville Vitfoss ikke have. Jeg mener vi skal prøve at lave det på øen ned af FAF siloen. Jeg vil prøve at tage kontakt til Jægerkorpset . De stiller normalt op til Offentlige arrangememnter med grej og eksperter.
Dekorering af bygningerne på øen skal afklares med ejeren ,Maria mener det er Havnen A/S der er ejer. Opgaven kunne med fordel være en bunden opgave om øens fremtid og udseende. Sponsor for maling skal findes. De gentager rejsning af trævæggen på Englandsgade(byggetomten), hvor der laves grafitti.Jeg vil prøve Flügger for at høre til evt malingsrester eller returvarer der kunne tilflyde os .De vil så komme i det Officielle program som sponsor.Maria mente også at vi skulle have en kunstner med som dynamo for at holde folk i gang med maleriet. Er der nogen der kender en der kunne være interesseret. Henriks ide om Galschøt var måske ikke skæv. Men han er sikkert dyr.
Henrik Hauberg kommer tilbage fra Olsen Wind Ejendomme om vi må låne lokalet Nr10 Anne Marie Nyborg fra Odense Kommune vil ringe til mig .Hun er ansvarlig for at udskænkning og bespisning er i lovlig gænge. Ligeledes har hun forbindelsen til levrandørerne af vådt og tørt.Det foregår centralt og vi kan bare koble os på. De sørger vistnok også for parasoller og café borde.Det er vores egen opgave med musik. Den del er i faste rammer for i år allerede. Hun var meget åben for at vi bliver inddraget fra start i næste års arrangement nu der sker noget i denne ende også. På Stenfiskerkajen (parkeringen) bliver der aktiviteter med kano- eller kajakroning og en klatrevæg.Samt andre aktiviteter. Broen til øen er på plads og vor Promenade er klar. SÅ DEN BØR HA´ EN PÅ HATTEN HERFRA OGSÅ.Det vil nok snart være tid for tilbagemeldinger med deltagelse af beboere af hensyn til omfanget af det vi vil lave.
Maria spurgte om det evt ville være muligt at fremvise en “Havneudsigt” og en “Byudsigt” for vor Cafés gæster hvis de ville være interesseret. For potentielle nye beboere i Promenadebyen var hun måske ikke helt tosset på den .Det skulle i så fald være indenfor en bestemt time og i en eller flere lejligheder- (Kun et besøg pr gæst).
Jeg vil tage kontakt med Politiet med henblik på Bevilling når Anne Marie har ringet.
Styrtende mængde af kommentarer/forslag modtages NU ,så vi kan få så meget som muligt med i det Officielle program.
MVH Kresten 8 4TH


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *